HUR FUNKAR DET?

ALLA STILAR. ALLA STÄDER

ART DECO

Vårt Art Deco-filter är inspirerat av olika typografiska stiler från 30-talet. Gator, vattenvägar och byggnader skapar en graciös helhet och ger din karta en tidlös design som fortfarande är helt din egen.

KOLLA IN

MIDNIGHT

Kartor kan ibland leda till intressanta och kännbara mönster. Skala ner dina favoritplatser till det väsentliga med vårt Midnight-filter. Gör en monokrom svartvit karta till ditt skal för och skapa ett mysteriskt, stiligt och 100% unikt tillbehör.

KOLLA IN

CRIMSON

Djupa röda gator markerar ett svart landskap. Crimson-filtret ger drama till din karta med ett kontrast färgval. Skapa ett ursnyggt mobil- eller laptopfodral med din egna karta.

KOLLA IN

CLASSIC

Skriv in din plats och skriv ut din karta direkt på ditt mobilskal. Det klassiska kartografiska färgschemat behåller din karta kännbar men ändå stilfull.

KOLLA IN

VIOLET

Violet-filtret erbjuder ett färgstarkt alternativ till den klassiska kartan. Djupa lila vägar och ljusa röda vattenvägar fräschar upp alla landskap till ett unikt spel av färger. Förvandla din tillflykt till något originellt.

KOLLA IN

MONDRIAN

En karta är ett konststycke. Med Mondrian-filtret förvandlar du vilken plats som helst till tidlös modern konst. Skapa ett komplext nätverk inspirerat av dina favoritplatser. Gör ditt egna abstrakta konstverk med ett dolt personligt budskap.

KOLLA IN

#CASECOMPANYWORLD